MAS RKH: Vyhlášení Výzev MAS č. 6 - 10 z IROP

Dne 21. 12. 2018 byly vyhlášeny Výzvy MAS č. 6 až 10 z Integrovaného regionálního operačního programu. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Region Kunětické hory. Příjem žádostí bude probíhat od 21. 12. 2018 do 12. 3. 2019, 12 hodin prostřednictvím MS2014+ (https://mseu.mssf.cz/).

Vyhlášeny jsou následující výzvy:

6.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Doprava-II
7.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Sociální služby-II
8.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Vzdělávání-II
9.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Bezpečnost-II
10.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Sociální podnikání-II

K těmto výzvám proběhne seminář pro žadatele (místo a čas konání bude ještě upřesněn).

Znění výzev včetně jejich příloh naleznete zde.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 21.12.2018 v 11:00 hodin

Hravé odpoledne na farmě Apolenka - Den pro celou ...
Již po deváté se uskuteční v areálu farmy Apolenka ve Spojile tradiční Hravé odpoledne aneb Den pro celou rodinu. Kromě poznávacích soutěží, her a kreativního tvoření čeká návštěvníky setkání se zvířátky, taneční a hudební vystoupení i spousta region ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 06.09.2019]