Seminář Regionální značení produktů a Design a vizuální identita produktu v businessu

Dne 10. června 2019 MAS Region Kunětické hory ve spolupráci se Spolkem podnikavých žen pořádá seminář s tématem pro aktivní podnikatele - regionální značení produktů a design.

V první části semináře se dozvíte, proč je dobré nechat si svůj výrobek certifikovat pod regionální značkou a kam všude může certifikovaným producentům regionální značka otevřít dveře. Budeme si povídat o nákladech časových i finančních a o tom, že se vyplatí požádat o regionální značku začínajícím i zaběhnutým podnikatelům.

Další blok semináře se bude věnovat grafickému designu a produktovým fotografiím.

Seminář proběhne v prostorách Pardubického podnikatelského inkubátoru P-PINK (Dům techniky, 4. patro) dne 10.června 2019 od 9:30 do 12:00. Vstup je zdarma.

Seminář je určen pro výrobce potravinářských i nepotravinářských výrobků. Všichni zájemci jsou srdečně zváni! Více informací naleznete v pozvánce.

Přihlašte se prosím zde.

Pozvánka na seminář PPINK 10. června 2019
DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 25.04.2019 v 17:20 hodin