Komunitní setkání NA PODPORU REGENERACEPŘÍRODY A KRAJINY

Dovolujeme si vás pozvat na komunitní setkání v rámci grantu NA PODPORU REGENERACE PŘÍRODY A KRAJINY, které se uskuteční 24.10.2019 v Bukovině u Přelouče, hostinec U Mlýna.

15.00hod.výsadba ovocných stromů s odborným výkladem Dominika Grohmana
(prostory u rybníka za hostincem)

16.00 hod.oficiální zahájení setkání s veřejností v sále hostince (předpoklad délky trvání cca 2 hod.)
Kateřina Korejtková
(strategické řízení MAS ŽR, spoluautorka publikace Veřejná prostranství) – cíl vyhlášených grantů
Tereza Šmídová
(architektka, spoluautorka publikace Veřejná prostranství, autorka publikace Krajina je naše zrcadlo) - architektura krajiny a veřejných prostranství
Dominik Grohman
(odborný sadař, www.potulnysadar.cz) – přínos výsadby stromů do krajiny, zaměření na staré krajové odrůdy
Dále budou přítomni zástupci odborníků na výsadbu stromů, odborníků na pěstování ovoce, odborníků na zpracování ovoce.
V rámci akce ochutnáte výrobky se značkou ŽELEZNÉ HORY regionální produkt.
Vstup zdarma.

Akce je početně omezena, přihlášky zasílejte na adresu: turynova.maszr@seznam.cz max. do 15.10.2019. Na základě přihlášky vám bude potvrzeno místo na akci.

Více informací na www.zeleznohorsky-region.cz

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Zveřejněno 25.09.2019 v 15:02 hodin

Semináři pro pracovníky samospráv 28. 5. 2020 od 1 ...
Seminář je určený pracovníkům samospráv, především odborů a oddělení školství na téma: Samospráva a společné vzdělávání - Novela Vyhlášky 27/2016 Sb. o vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných a Aktuality v oblasti fina ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 25.05.2020]

KVĚTEN v Železnohorském regionu
Máme před sebou jeden z nejkrásnějších měsíců v roce. Rádi vás pozveme do přírody Železných hor, která je v měsíci květnu nejsvěžejší a nejrozmanitější co se týče barev. Z důvodu koronavirové krize, kterou teď všichni zažíváme, jsou zrušeny všechny k ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 30.04.2020]

MAS RKH: Vyhlášení Výzvy MAS č. 13 z IROP
Dne 30. 4. 2020 byla vyhlášena 13.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Sociální služby-III z Integrovaného regionálního operačního programu. Tato výzva je vyhlášena na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2 ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 30.04.2020]

8. 5. 2020 bude Setkání Jeníčků a Mařenek u Perní ...
Tradiční Setkání Jeníčků a Mařenek u Perníkové chaloupky pod Kunětickou horou u Pardubic se uskuteční ve státní svátek 8. května 2020 od 10 do 16 hodin. Kvůli krizovému opatření proti šíření čínského moru bude ve velmi komorním duchu s účastí nejvýše ... [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 29.04.2020]

Zrušení dotačního programu "Podpora budování infra ...
Vážená paní, vážený pane, z pověření člena Rady Pardubického kraje René Živného Vám sděluji, že samospráva Pardubického kraje rozhodla na svém jednání dne 27. 4. 2020 usnesením č. R/2595/20 o zrušení dotačního programu Pk pro rok 2020 v oblasti c ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 28.04.2020]

Region Kunětické hory sobě!
Krizová situace nás naučila mnohému. Například tomu, že v některých ohledech je rozumné spoléhat sami na sebe. Protože silní lidé dělají silný region! [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 27.04.2020]

Online seminář pro podnikatele a živnostníky
dovolujeme si Vás pozvat na online seminář pro podnikatele a živnostníky, který se uskuteční 30. dubna 2020 od 15:00 hodin prostřednictvím aplikace Microsoft Teams. Na semináři vám budou představeny aktuální finanční i nefinanční podpůrné nástroje pr ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 27.04.2020]

Harmonogram uvolnění podnikatelských a dalších čin ...