Sídlo mikroregionu:

Kateřina Korejtková
tel: 606436659
e-mail: vn.konzult@tiscali.cz

Seminář Dotační příležitosti pro podnik ...
Dne 26.2.2019 od 9:00 do 13:30 pořádá Pardubický podnikatelský inkubátor P-PINK v Domě techniky v Pardubicích seminář Dotační příležitosti pro podnikatele, který je zaměřen na představení aktuálních podpor, které lze využít v podnikatelském sektoru. ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 15.02.2019]

Zahájení tradičních nedělních trhů ve Valech ...
Tradiční nedělní trhy ve Valech budou zahájeny v neděli 3. března 2019. Navštívit je můžete každou neděli v době od 7 do 13 hodin. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 14.02.2019]

Workshop Cestovní ruch v regionu 20.2.2019
Zveme všechny zájemce na workshop Cestovní ruch v regionu, který pořádáme dne 20.února 2019 od 9:00 do 17:00 v sále Městského úřadu v Sezemicích! [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 25.01.2019]

Brožura Příklady dobré praxe SCLLD 2016 - 2018
V rámci realizace Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Železnohorský region jsme pro vás připravili brožuru Inspirativní příkaldy dobré praxe, která vám představí doposud realizované projekty prostřednictvím MAS ŽR [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 25.01.2019]

XIX. reprezentační ples Svazku obcí Loučná
Srdečně vás zveme na ples Svazku obcí Loučná 22. února 2019. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 23.01.2019]

PF 2019 od spolkové samosprávy
Na Silvestra ulehla Ježibaba v Perníkové chaloupce pod Kunětickou horou u Pardubic k zimnímu spánku, který potrvá až do první soboty v březnu. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 31.12.2018]

Silvestrovské Ukládání Ježibaby k zimnímu spánk ...
Perníková chaloupka pod Kunětickou horou u Pardubic se připravuje na závěr jubilejní 15. sezóny. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 22.12.2018]

MAS RKH: Vyhlášení Výzev MAS č. 6 - 10 z IROP
Dne 21. 12. 2018 byly vyhlášeny Výzvy MAS č. 6 až 10 z Integrovaného regionálního operačního programu. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Region Kunětické hory. Příje ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 21.12.2018]

Mariášový turnaj v Kostěnicích
...ve stylu zabijačkových hodů [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 21.12.2018]

Vánoční turnaj v mariáši
Přijměte naše pozvání na turnaj v Mariaši, který se opět po roce bude konat v Časech. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 13.12.2018]