Informační akce Život v regionu Kunětické hory - Jarní rytířské slavnosti

MAS Region Kunětické hory MAS Region Kun�tick� hory MAS Region Kun?tick? hory MAS Region Kun?tick? hory MAS Region Kun?tick? hory MAS Region Kun?tick? hory
DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory

Hravé odpoledne na farmě Apolenka - Den pro celou ...
Již po deváté se uskuteční v areálu farmy Apolenka ve Spojile tradiční Hravé odpoledne aneb Den pro celou rodinu. Kromě poznávacích soutěží, her a kreativního tvoření čeká návštěvníky setkání se zvířátky, taneční a hudební vystoupení i spousta region ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 06.09.2019]

Obec Barchov navázala partnerství s ukrajinskou o ...
Našli jsme se, prostřednictvím Krajského úřadu, starosta obce je sám kontaktoval. Bylo to s největší pravděpodobností z důvodu, že obec blízko nich má partnerské město Nové Město na Moravě a oni také hledali partnera v České republice. Vysočina je pa ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 04.09.2019]

PRODEJNÍ ZAHRÁDKÁŘSKÁ A CHOVATELSKÁ VÝSTAVA SVINČA ...
Český zahrádkářský svaz ZO Svinčany a Český svaz chovatelů ZO Svinčany pod záštitou Ing. Václava Kroutila, člena Rady Pardubického kraje pro životní prostředí, zemědělství a venkov Vás zve na 38. ročník PRODEJNÍ ZAHRÁDKÁŘSKÁ A CHOVATELSKÁ VÝSTAVA SVI ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 02.09.2019]

Staročeské označení měsíce září bylo zářuj nebo zářij. V zářijové upoutávce vás chceme pozvat na nevšední akci do Turkovic, kam se v polovině září na víkend sjedou umělečtí kováři. V záři výhně se přijďte podívat na tradiční poctivé řemeslo. Nabídku ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 29.08.2019]

MAS RKH: Pozvánka na mezinárodní konferenci "I ...
Dne 14.11.2019 se ve vídeňské čtvrti Aspern koná mezinárodní konference "Inovativní město, obec = příležitost pro každého". Konference je zaměřena na moderní technologie a chytrá řešení v konceptu smart city a smart region a způsoby jeho financován ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 26.08.2019]

Pozvánka na přednášku k 85. výročí zprovoznění Něm ...
Srdečně Vás zveme na přednášku Tomáše Jandy na téma regulace řeky Labe v okolí Pardubic a Hradce Králové v 1. pol. 20. století. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 22.08.2019]

Festival chutí, vůní a řemesel na pardubickém zámk ...
V sobotu 10. srpna bude pardubický zámek hostit již 4. ročník Festivalu chutí, vůní a řemesel. Akce proběhne na nádvoří zámku od 13:30 do 20:00 hodin. Na návštěvníky čeká bohatá nabídka regionálních produktů Kraje Pernštejnů, Železných hor a dalších ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 06.08.2019]

Trio, které pomáhá – nominujte dobrovolníky, nezis ...
Máte ve svém okolí člověka, který bez nároku na odměnu pomáhá ostatním? Vážíte si prospěšné práce neziskových organizací? Nebo znáte firmu, která podporuje dobročinné projekty? Už po deváté máte jedinečnou příležitost nominovat na ocenění dobrovolník ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 05.08.2019]

Festival chutí, vůní a řemesel 2019
Již 4. ročník oblíbené akce na nádvoří pardubického zámku! [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 17.07.2019]

Dožínky zemědělců okresu Pardubice a okolí
Letošní dožínky se odehrají 7. září 2019 opět v areálu pod Kunětickou horou. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 15.07.2019]