Slavnostní vyhlášení Vesnice Pardubického kraje roku 2014

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory

MAS Region Kunětické hory hledá nového kol ...
MAS Region Kunětické hory do svého týmu přijme nového kolegu/novou kolegyni na plný pracovní úvazek. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 10.01.2020]

Praktický workshop na téma „Věcné zpracování inves ...
Na základě zájmu a potřebnosti sladění postupů zpracování investičních záměrů, vč. jejich projednání v regionu v rámci přípravy realizace územních strategií na další období a na základě praktických zkušeností se zpracováním podkladů pro projekty v t ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 07.01.2020]

PF 2020 od spolkové samosprávy
Na Silvestra ulehla Ježibaba v Perníkové chaloupce pod Kunětickou horou u Pardubic k zimnímu spánku, který potrvá až do první soboty v březnu. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 01.01.2020]

Silvestrovské ukládání Ježibaby k zimnímu spánk ...
Perníková chaloupka pod Kunětickou horou u Pardubic se připravuje na závěr 16. sezóny. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 18.12.2019]

MAS RKH: Pozvánka na seminář pro příjemce OPZ k vý ...
Dne 19.12.2019 se od 14:30 hod. v kanceláři MAS RKH koná seminář pro příjemce. Seminář pro příjemce se koná k výzvě 6.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Zaměstnanost-II. Program semináře naleznete v přiložené pozvánce. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 11.12.2019]

Vánoční turnaj v mariáši
Tradiční sváteční klání v mariáši! [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 10.12.2019]

Svazek obcí Loučná se pyšní novým video ...
Vítejte v mikroregionu Loučná! [celý text] [Svazek obcí Loučná, zveřejněno 05.12.2019]

MAS RKH: Pozvánka na seminář pro příjemce IROP k v ...
Dne 9.12.2019 se od 16:00 hod. v kanceláři MAS RKH koná seminář pro příjemce. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 29.11.2019]

MAS RKH: Pozvánka na jednání VH MAS RKH a šk ...
Dne 21.11.2019 od 17:00 hod. se v restauraci Moravanský dům v Moravanech koná jednání Valné hromady MAS Region Kunětické hory, na programu dne je i navazující (od 18:30 hod.) školení Příklady projektů ze SCLLD pro rok 2020. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 11.11.2019]

Dne 5.12.2019 je za finančního přispění Pard ...
Školení je zaměřeno na dvě zajímavá témata: Voda a vodní hospodářství obcí a Obecní komunity podporují chytré starostky a starosty. Bližší informace naleznete v přiložené pozvánce, která obsahuje i závaznou přihlášku. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 30.10.2019]