Pozvánka na přednášku PhDr. Lidmily Pekařové - Citová výchova od narození až do puberty

Workshop se uskuteční v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání II v ORP Chrudim v pondělí 9. března 2020 od 14.00 hodin ve Velkém sále Muzea v Chrudimi.

Program:
Co je to cit a pocit, jak se ve výchově ovlivní.
Genotyp a výchova.
Jak naučit dítě projevovat lásku a citovou potřebu.
Jak diagnostikovat naši citovost a citové prožívání dětí.
Cit není mazlení, ale vzájemné pečování, prožívání, starost.
Co to znamená „dárek“, jak přijímat pozornosti a jak je poskytovat.
Formalismus a empatie.
Citové projevy v kolektivních akcích ve škole, na výletech, na horách apod.

Časový harmonogram:
13:30 – 14:00 hod. Registrace účastníků.
14:00 – 17:00 hod. Přednáška s diskusí.
17:00 hod. Závěr.

Registrace:
Na workshop se, prosím, registrujte do 28. 2. 2020 na e-mail: iva.rousarova@chrudim-city.cz

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Zveřejněno 12.02.2020 v 15:00 hodin

BŘEZEN v Železnohoském region
Zatímco kalendářní rok začíná lednem, zahradníkův rok by si zasloužil začínat prvním jarním měsícem – březnem. Každý, kdo má k dispozici aspoň kousek půdy, už netrpělivě vyhlíží, kdy už „TO“ začne. Proto než „TO“ začne máme pro vás jednu pozvánku do ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 27.02.2020]

Aktuální dotační možnosti pro obce
Zveme Vás na seminář s názvem „Aktuální dotační možnosti pro obce“, který se uskuteční dne 2. 4. 2020 v Hotelu Zlatá hvězda v Litomyšli. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 25.02.2020]

Vrací se doba politických procesů?
Důkazy legálnosti jsou prý nepodstatné, irelevantní! Proto spolek oznámil k výročí Vítězného února absurdní happening a „Babišovský závazek“. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 25.02.2020]

Pozvánka na přednášku PhDr. Lidmily Pekařové - Cit ...
Srdečně zveme všechny rodiče a pedagogy škol ORP Chrudim na workshop s diskusí a výměnou zkušeností na téma JAK VYCHOVAT CIT ANEB CITOVÁ VÝCHOVA OD NAROZENÍ AŽ DO PUBERTY. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 12.02.2020]

Jak se budí Ježibaba ze zimního spánku?
Na vědomost se dává, že v KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU ® pod hradem Kunětická hora u Pardubic bude 7. března 2020 od 10.00 do 15.00 hodin velká sláva! [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 07.02.2020]

Setkání Kraje Pernštejnů 2020
Každoroční setkání Kraje Pernštejnů proběhne letos v Holicích. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 06.02.2020]

Letní příměstský tábor v Dřítči 2020