BŘEZEN v Železnohoském region

Zatímco kalendářní rok začíná lednem, zahradníkův rok by si zasloužil začínat prvním jarním měsícem – březnem. Každý, kdo má k dispozici aspoň kousek půdy, už netrpělivě vyhlíží, kdy už „TO“ začne. Proto než „TO“ začne máme pro vás jednu pozvánku do společnosti Agrometall a jednu ven do přírody. Kam dál se můžete vypravit a vychutnat začátek jara vám napoví kalendář akcí, který je zveřejněn na webových stránkách MAS Železnohorský region.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Dovolujeme si vás již tradičně pozvat na Den otevřených dveří společnosti Agrometall s. r. o. v Novém Dvoře u Heřmanova Městce. Akce se uskuteční ve dnech 10.–11. března 2020 od 9.00–16.00,v areálu firmy (křižovatka silnic Chrudim–Čáslav X Pardubice –Seč).

Ve venkovní výstavní expozici komunální, zahradní
a zemědělské techniky budou vystaveny stroje naší společnosti AGROMETALL s. r. o., ale i nabídka firem: STROM PRAHA – JOHN DEERE, BEDNAR FMT, KVERNELAND, MERLO a dalších.

Můžete si prohlédnout zahradní techniku včetně
sekaček a zahradních traktorů, speciální stroje pro letní i zimní údržbu, komunální traktory, zametače, radlice, sypače, sněhové frézy, mulčovače, příkopová ramena, štěpkovače atd.
PROČ JSOU PRODUKTY A SLUŽBY AGROMETALL TAK VÝJIMEČNÉ?

Zametače, radlice, sypače a sněhové frézy sami vyrábíme. Stroje vyrábíme téměř pro jakékoliv nosiče, jsou proto univerzální.

Dokážeme spolupracovat s obcemi. Dodáme vám
řešení určené přesně pro vaši oblast. Stroje nejen prodáváme, ale také půjčujeme, servisujeme
a nabízíme náhradní díly. Servisy a lehké opravy provádíme přímo u zákazníka.

Zajistíme případně i odvoz na naši dílnu. Přijďte se proto seznámit se zahradní, komunální a zemědělskou technikou, kterou česká firma Agrometall vyrábí, prodává a servisuje.
Těšíme se na vás!

Při svých cestách Železnohorským regionem se
zastavte u našich infopointů! Nejen, že si odpočinete, schováte se před nepřízní vrtkavého jarního počasí, ale také si zajistíte dostatek detailních informací jednak na umístěných infopanelech a jednak prostřednictvím interaktivní mapy, na kterou odkazují QR kódy. Klidně se i zdržte, dostatek nezávislé a obnovitelné energie vám poteče do vašich přístrojů přímo ze slunce pomocí solárního panelu umístěného na střeše informačního přístřešku.

Dobrou jarní náladu vám přeje tým MAS Železnohorský region.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Zveřejněno 27.02.2020 v 17:56 hodin