CORINTH aplikace pro výuku přírodních věd - 3D modely zdarma všem školám pro domácí použití

Vzhledem k aktuální situaci uzavření škol v ČR se česká společnost CORINTH rozhodla zpřístupnit svou vzdělávací 3D pomůcku (3D modely pro výuku přírodních věd) zcela zdarma všem žákům, studentům a učitelům pro domácí použití. Aby pro výuku mohl každý žák či student použít své vlastní zařízení, zpřístupňuje Corinth svůj obsah na online platformě Lifeliqe (funkční na jakémkoliv prohlížeči).

Corinth je 3D vzdělávací pomůcka pro výuku přírodních věd a polytechniky. Zábavnou a efektivní formou motivuje žáky a studenty ke vzdělávání, zlepšuje jejich výsledky a usnadňuje přípravu učitelům do hodiny.

Jak získat Corinth pro online vzdělávání?
Kontaktujte Corinth na čísle +420 777 722 720 nebo přes kontaktní formulář: https://www.corinth3d.com/cs/kontakt.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Zveřejněno 20.03.2020 v 14:43 hodin

MAS RKH: Změna vyhlášených výzev MAS č. 11 a 12 z ...
Byly provedeny změny u 11.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Bezpečnost-III a 12.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Doprava-III z Integrovaného regionálního operačního programu. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného mí ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 23.03.2020]

Jak se žije v Království perníku v době čínské kor ...
Perníkovou chaloupku pod hradem Kunětická hora u Pardubic navštívil štáb České televize, který v rouškách natočil reportáž s paní Ježibabou pro pořad Zprávičky na Déčku. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 22.03.2020]

CORINTH aplikace pro výuku přírodních věd - 3D mod ...
Vzhledem k aktuální situaci uzavření škol v ČR se česká společnost CORINTH rozhodla zpřístupnit svou vzdělávací 3D pomůcku (3D modely pro výuku přírodních věd) zcela zdarma všem žákům, studentům a učitelům pro domácí použití. Aby pro výuku mohl každý ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 20.03.2020]

Vzdělávací programy Člověka v tísni - materiály pr ...
Praha, 18. března 2020 – Vzdělávací sekce Člověka v tísni se v reakci na preventivní uzavření škol rozhodly nabídnout učitelům zdarma své výukové a vzdělávací materiály. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 20.03.2020]

MAS RKH: Vyhlášení výzvy MAS č. 5 z PRV
Dne 19.3.2020 byla vyhlášená Výzva MAS č. 5 z Programu rozvoje venkova. Tato výzva je vyhlášena na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Region Kunětické hory pro programové období 2014-2020. Příjem žádostí bude probíhat od 1.4.20 ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 19.03.2020]

Nástroje a zdroje online výuky žáků a stud ...
Přehled užitečných odkazů pro výuku online [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 16.03.2020]

NOVÉ Informace k šablonám v době současného uzavř ...
Víte, jak řešit personální aktivity, pravidelné či jednorázové aktivity? [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 12.03.2020]

BŘEZEN v Železnohoském region
Zatímco kalendářní rok začíná lednem, zahradníkův rok by si zasloužil začínat prvním jarním měsícem – březnem. Každý, kdo má k dispozici aspoň kousek půdy, už netrpělivě vyhlíží, kdy už „TO“ začne. Proto než „TO“ začne máme pro vás jednu pozvánku do ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 27.02.2020]

Aktuální dotační možnosti pro obce
Zveme Vás na seminář s názvem „Aktuální dotační možnosti pro obce“, který se uskuteční dne 2. 4. 2020 v Hotelu Zlatá hvězda v Litomyšli. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 25.02.2020]

Vrací se doba politických procesů?
Důkazy legálnosti jsou prý nepodstatné, irelevantní! Proto spolek oznámil k výročí Vítězného února absurdní happening a „Babišovský závazek“. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 25.02.2020]